Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
155 Q4
Collapse
X
-
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеИ каква дискусия може да се завърти около нещо, което не съществува? Точно тази в момента естествено, което си е съвсем в реда на нещата. След като нещо не съществува, то е нормално да се обсъжда по този начин. Мисля, че добре можеш да се ориентираш, че ако наистина такава кола е излязла от завода, било то по някаква мнооооого специална поръчка на твоят познат или нещо подобно, то всеки сравнително запален фен на марката щеше да е запознат с тая кола, но и цената също щеше да е с няколко нули отзад. Извънсерийните коли на точно тая марка са или в музея или в колекционери, като никой, никога не би ги прадал като за скрап.
Яд ме хвана, че вместо да кажат: няма такава, нещо са те заблудили, един куп постове се изсипаха с глупости.
Че мотора е много як е сигурно.
Мене ме интересува що за дзвер е 155 4х4 и има ли вариации, като нашите кошници. Какви са им особеностите? Карал ли е някой такава?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
155 4х4 е само една версия - 155 Q4, която на практика, ползва двигателя и трансмисията от Ланчиа Делта Интеграле Еволюционе.Няма вариации, няма електромагнитни съединители... Постоянно 4х4 с централен виско шпер и торсен заден.
Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение155 4х4 е само една версия - 155 Q4, която на практика, ползва двигателя и трансмисията от Ланчиа Делта Интеграле Еволюционе.Няма вариации, няма електромагнитни съединители... Постоянно 4х4 с централен виско шпер и торсен заден.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Преди малко си поговорих с човека. Мотора наистина не е 6 В, а 16 В 2.0 турбо.
Просто жена му е изяла единицата и от това е заблудата за веобразния мотор.
Иначе със сигурност знае, че има сериозна електроника около 4х4 и АБС. По колата е ръчкано по тунинг сервиз в Милано.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПреди малко си поговорих с човека. Мотора наистина не е 6 В, а 16 В 2.0 турбо.
Просто жена му е изяла единицата и от това е заблудата за веобразния мотор.
Иначе със сигурност знае, че има сериозна електроника около 4х4 и АБС. По колата е ръчкано по тунинг сервиз в Милано.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеИ електрическо управление на амортисьорите с 2 позиции - (automatic and sport).155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеИ електрическо управление на амортисьорите с 2 позиции - (automatic and sport).
Иначе като цяло е приятна кола за каранеAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеА продава ли се, ще има ли сделка? В какво състояние е?
На човека му е наследство, а аз се стремя да му я отмъкна, щото първо на него не му трябва, а на мене не оже да ми откаже.
Жена му от друга страна не иска тая кола ,щото има един келеш, дето му е тежко крачето.
Това е положението.
Въпроса е, ако ме огрее, че трябва да си платя само таксите.
То остава и това да му натреса на главата!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
ми мога да ти пожелая успех па белким на националната среща да има 3 Q4-ки....
Помните ли на първата национална среща 3-те V6-ци една до друга много приятно бешеLast edited by vegatta; d.m.y г., 23:11.Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениеми мога да ти пожелая успех па белким на националната среща да има 3 Q4-ки....
Помните ли на първата 3-те V6-ци една до друга много приятна беше
Аиде Наско напъни се малко155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеОще малко колега трее 3 155 ци 4х4 и трите с пазарджишки номера
Аиде Наско напъни се малко155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4